Heeft uw vragen? Bel 010- 501 61 19
of mail naar info@agbdemonchy.nl

Handschriftpsychologie

Voor handschriftpsychologie en karakteranalyse bent u bij AGB de Monchy c.s.  op het juiste adres. Door middel van handschriftpsychologie ook wel grafologie genoemd worden gedrags- en karaktereigenschappen van een persoon op basis van dienst handschrift beschreven. Naast een jarenlange ervaring als grafoloog, wordt tevens gebruik gemaakt van de kennis en ervaring als psycholoog.

 

Uw grafoloog in Rotterdam
AGB de Monchy c.s. verzorgt karakteranalyses in de regio Rotterdam en in het hele land. De Monchy heeft al meer dan 35 jaar ervaring als grafoloog. Voor een afspraak of bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen. Karakteranalyses worden uitsluitend uitgebracht, na uitdrukkelijke toestemming van de persoon die het handschrift produceert.

 

handschrift

 

Wat is handschriftpsychologie?
Met een karakteranalyse op basis van een handschrift kunnen talenten en vaardigheden van de schrijver op een rijtje worden zetten. Denk hierbij aan eigenschappen als integriteit, creativiteit, ambitie, sociale vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel, organisatievermogen, stressbestendigheid, besluitvaardigheid, leidinggevende capaciteiten, commercieel inzicht en improvisatievermogen. Bij een sollicitatieprocedure zijn genoemde eigenschappen vaak van essentieel belang. Reden waarom grafologie veelvuldig wordt gebruikt door ondernemers bij het selecteren van een juiste kandidaat.

Bij karakteranalyse op basis van een handschrift wordt de Duitse methode van Müller-Enskat en het Franse systeem gehanteerd.

 

Forensische schriftexpertise
Naast handschrift psychologie verzorgt AGB de Monchy c.s. ook forensische schriftexpertise. Het doel van forensisch vergelijkend schriftonderzoek, is om de identiteit van de auteur van een handschrift of handtekening te achterhalen. Dit wordt gedaan aan de hand van vergelijkingsmateriaal. De  opleiding tot forensisch schriftexpert werd gevolgd bij drs. Peter Zevenbergen.

 

Ook voor handschriftverbetering
Wilt u uw handschrift verbeteren of zoekt u begeleiding bij handschriftverbetering voor uw kind of uzelf? Ook dan bent u bij AGB de Monchy c.s. aan het juiste adres. Wij verzorgen handschriftverbetering door middel van schrijfbewegingstherapie. Hierbij worden verschillende testmethoden gebruikt om storingen in de motoriek op te sporen die ten grondslag liggen aan het “slechte” handschrift.

 

Bel voor een afspraak
Wilt u een afspraak maken voor een karakteranalyse op basis van een handschrift, maak dan een afspraak met AGB de Monchy c.s, bereikbaar op telefoonnummer 010-5016119 en per e-mail: agbdemonchy@wxs.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen voor al uw vragen over handschrift psychologie.

Contactgegevens

drs. mevr. M. de Monchy
's-Lands Werf 52
3063 GB Rotterdam

tel. 010-5016119
fax. 010-8920895

e-mail: info@agbdemonchy.nl

Contactformulier

    Call Now Button