Heeft uw vragen? Bel 010- 501 61 19
of mail naar info@agbdemonchy.nl

Grafoloog Maresi de Monchy

Maresi de Monchy is een academisch gevormde psycholoog met meer dan 35 jaar ervaring als grafoloog. Door middel van handschriftanalyse is zij in staat om iemands karakter- en gedragseigenschappen te achterhalen. Zij combineert daarmee deskundig grafologisch advies met gedegen psycholo-gische kennis. Zij voert alleen grafologische analyses uit bij uitdrukkelijke toestemming van degene die het handschrift produceert.

Maresi de Monchy is voorzitter van de (NOG)Nederlandse Vereniging van Grafologen en geeft regelmatig lezingen over grafologie in binnen- en buitenland. Verder is zij medeoprichter van het IGS (International Graphological Symposium) en was zij tussen 1996 en 2002 vicevoorzitter van het overkoepelend orgaan van Europese grafologen, de EGS (Europäische Gesellschaft für Schriftpsychologie und Schriftexpertise) in Zwitserland.

 

Forensisch schriftexpert
Naast haar werkzaamheden als grafoloog is zij ook forensisch schriftexpert. Hiervoor heeft zij een opleiding gevolgd bij drs. P.L. Zevenbergen. Forensische schriftexpertise wordt gebruikt om de identiteit van een schrijver vast te stellen; bijvoorbeeld om te achterhalen of een handteke-ning onder een document echt is. Aan de hand van vergelijkingsmateriaal kan de identiteit van de auteur worden vastgesteld.

 

Handschriftverbetering
Daarnaast biedt de Monchy begeleiding aan op het gebied van handschrift-verbetering. Zij is jarenlang actief geweest bij het Instituut voor Schrijf-pedagogische Hulp (ISPH). Dit instituut leidt docenten op om kinderen en/of volwassenen te begeleiden in de verbetering van hun handschrift.

 

Kies voor 35 jaar ervaring
AGB de Monchy c.s. werkt met diverse freelancers en beschikt over een grote klantenkring van gerenommeerde bedrijven in Nederland en diverse landen binnen en buiten Europa.

Kies ook voor 35 jaar ervaring en maak direct een afspraak. U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer 010-5016119 of een e-mail sturen naar agbdemonchy@wxs.nl. Uiteraard kunt u ook bij AGB de Monchy c.s. terecht met al uw vragen over grafologie, forensische schriftanalyse en handschriftverbetering.

 

 

Contactgegevens

drs. mevr. M. de Monchy
's-Lands Werf 52
3063 GB Rotterdam

tel. 010-5016119
fax. 010-8920895

e-mail: info@agbdemonchy.nl

Contactformulier

    Call Now Button