Heeft uw vragen? Bel 010- 501 61 19
of mail naar info@agbdemonchy.nl

Grafologie

Grafologie: een korte uitleg
Grafologie staat ook wel bekend als handschriftkunde of handschriftpsychologie. Een grafoloog beschrijft iemands karakter op basis van diens handschrift. De Monchy combineert grafologische adviezen met een gedegen kennis van de psychologie.

Als grafoloog is zij in staat om talenten en vaardigheden van een persoon te beschrijven, zoals bijvoorbeeld, organisatievermogen, stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, ambitie, sociale vaardigheden, integriteit, creativiteit, besluitvaardigheid, leidinggevende capaciteiten, commercieel inzicht en improvisatievermogen. Grafologische analyses worden slechts uitgebracht met uitsluitend, de uitdrukkelijke toestemming van de persoon die het handschrift produceert.

De Monchy beschikt over uitgebreide kennis van handschrift vergelijkend onderzoek. Daarnaast analyseert zij als grafoloog, handschriften met als doel iemands karakter- en gedragseigenschappen te achterhalen. Als forensisch schriftexpert tracht zij aan de hand van handgeschreven teksten of een handtekening, de identiteit van de auteur te achterhalen. Ook begeleidt zij mensen bij het verbeteren van hun handschrift.

 

Uw schriftexpert
De Monchy verzorgt grafologische analyse, forensische schriftexpertise en begeleiding in handschriftverbetering in het hele land. Indien u een forensisch schriftexpert nodig heeft, dan kunt u terecht bij AGB de Monchy c.s.

 

Wat is forensische schriftexpertise?
Een forensisch schriftexpert is in staat om, op basis van vergelijkingsmateriaal, de identiteit van de auteur van een handgeschreven tekst te bepalen of handtekeningen te controleren op echtheid. De Monchy heeft haar opleiding tot forensisch schriftexpert gevolgd bij drs. Peter Zevenbergen.

 

Uw handschrift verbeteren
U kunt ook bij AGB de Monchy c.s. terecht om uw handschrift te verbe-teren. Als handschrift expert heeft zij de kennis in huis en ervaring in huis om u te begeleiden bij het verbeteren van uw handschrift. Zij was onder meer vele jaren actief bij het Instituut voor Schrijf Pedagogische Hulp(ISPH): een opleidingsinstituut voor docenten die kinderen en/of volwassenen begeleiden in de verbetering van hun handschrift.

 

Afspraak voor een handschrift analyse
Maak direct een afspraak voor grafologische analyse, een forensische schriftexpertise of voor begeleiding bij handschriftverbetering, bereikbaar onder telefoonnummer 010-5016119 of per e-mail: agbdemonchy@wxs.nl. Uw vragen worden beantwoord.

Contactgegevens

drs. mevr. M. de Monchy
's-Lands Werf 52
3063 GB Rotterdam

tel. 010-5016119
fax. 010-8920895

e-mail: info@agbdemonchy.nl

Contactformulier

    Call Now Button